Εμπειρία χρήσης Dr. DERM

Η εμπειρία της Μαρίας της Γλασκόβης

Εμπειρία με τη Mary από τη Γλασκώβη Creme

Αγόρασα το φάρμακο μετά από συμβουλή ενός φίλου. Εκτίμησα αμέσως τη φυσική σύνθεση (φασκόμηλο, αλόη, έλατο, βούτυρο καριτέ). Με εξέπληξε ευχάριστα ότι δεν υπήρχαν συνθετικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες. Επίσης, δεν βρήκα σχεδόν καμία αντενδείξεις και δεν τις αποκάλυψα κατά τη χρήση. Αποφάσισα να γράψω αυτήν την κριτική για να μοιραστώ την επιτυχημένη μου εμπειρία. Ήταν μόνο με τον Δρ. DERM, όχι άλλο φάρμακο για την ψωρίαση.

Αναμνησία και αναζήτηση θεραπείας

Έπεσε ψωρίαση ως ενήλικας λόγω οικογενειακού στρες και διαζυγίου. Όλα ξεκίνησαν με φαγούρα που αρχικά δεν είχε σημασία. Μετά από ένα μήνα, το ξύσιμο μετατράπηκε σε μια κόλαση μιας ατέρμονης φαγούρας που εμπόδισε τον ύπνο. Εμφανίστηκαν κόκκινες εκρήξεις. Δεν πήγα στο γιατρό, δεν είχα χρόνο για αυτό. Άκουσα για τη διάγνωσή μου από έναν φίλο που είναι δερματολόγος. Όταν είδα τα χέρια μου, συμβουλεύτηκα να χρησιμοποιήσω μια κρέμα για την ψωρίαση Dr. DERM και εξήγησε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Σχέδιο θεραπείας

Χρησιμοποιείται από τον Dr. DERM σύμφωνα με τις οδηγίες. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 28 ημέρες. Εφαρμόστε απευθείας στις βλάβες της ψωρίασης σε υγρό, καθαρό δέρμα. Περίμενα να απορροφηθεί πλήρως η αλοιφή. Από την εμπειρία θα πω ότι μετά την πρώτη εφαρμογή ένιωσα μια ευχάριστη ανακούφιση. Η κρέμα δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα. Μυρίζει πολύ ωραία. Μετά την πρώτη εφαρμογή, δεν ένιωθα άβολα για αρκετές ώρες. Με εξέπληξε ευχάριστα. Λίγες ώρες αργότερα, μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος και αίσθημα καύσου επέστρεψε. Εφαρμόσαμε εκ νέου την κρέμα και ξέχασα το πρόβλημα μέχρι την επόμενη μέρα. Τα συμπτώματα χειροτερεύουν όλο και λιγότερο μετά από κάθε χρήση.

Αποτελέσματα εφαρμογής

Εμπειρία με τη Mary από τη Γλασκώβη Creme, πριν και μετά τις φωτογραφίες

Στο τέλος του μαθήματος ένιωσα σχεδόν υγιής. Η φλεγμονή και ο κνησμός εξαφανίστηκαν μετά την πρώτη εβδομάδα και το δέρμα ηρέμησε. Στο τελικό στάδιο, η κρούστα και οι κόκκινες κηλίδες εξαφανίστηκαν. Ο δερματολόγος συνέστησε τη συμπλήρωση της θεραπείας με δίαιτα. Έπρεπε να περιορίσω όλα τα λιπαρά (χωρίς χοληστερόλη), γλυκά και αμυλούχα τρόφιμα. Ήταν δύσκολο, τακτικά απογοητευμένο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ καιρό. Χωρίς παρενέργειες ή αλλεργίες. Το καθαρό, υγιές δέρμα στα χέρια και στο πρόσωπό σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για υπομονή. Ευχαριστώ Δρ. ΤΟ Μ!