Οδηγίες χρήσης Dr. DERM

Οδηγίες χρήσης της κρέμας

Κρέμα Ψωρίασης Dr. Το DERM αναπτύχθηκε από επαγγελματίες δερματολόγους και αντιμετωπίζει συμπτώματα ψωρίασης ενώ ενυδατώνει και ανασυγκροτεί το προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Ένα φάρμακο για την ψωρίαση αφαιρεί τις νιφάδες και τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας στο δέρμα, αποτρέποντας έτσι την επιστροφή των συμπτωμάτων ψωρίασης. Η χρήση του φαρμάκου βοηθά στη γρήγορη διακοπή των επιδεινωμένων συμπτωμάτων και στη θεραπεία της ψωρίασης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

πώς να χρησιμοποιήσετε;

Προκαθαρίστε το δέρμα με ουδέτερη λοσιόν. Εφαρμόστε τον Δρ. DERM στις πληγείσες περιοχές μία έως τέσσερις φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός γιατρού. Μπορείτε επίσης να δείτε τις πληροφορίες ασθενούς που περιέχονται στο προϊόν.

Οδηγίες για την εφαρμογή του παρασκευάσματος:

Οδηγίες χρήσης του φαρμάκου
  • Η κρέμα DERM λειτουργεί καλύτερα όταν το δέρμα είναι μαλακό και ενυδατωμένο. Επομένως, συνιστάται τοπική θεραπεία μετά την εφαρμογή του μαλακτικού.
  • Μετά την πλήρη υγρασία, εφαρμόστε προσεκτικά μια μικρή ποσότητα στο δέρμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών.
  • Μετά την εφαρμογή του φαρμάκου, πρέπει να περιμένετε περίπου 30 λεπτά για να απορροφηθούν τα ενεργά συστατικά από το δέρμα.
  • Το ποσό του Δρ. Η κρέμα δέρματος προσδιορίζεται ξεχωριστά και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αυξηθεί.

Το φλεγμονώδες δέρμα είναι ευαίσθητο στις ακτίνες UV. Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως σε πληγές κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό, φορέστε προστατευτικά ρούχα και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο ενώ χρησιμοποιείτε το Dr. DERM και εντός μίας εβδομάδας από την ολοκλήρωση της θεραπείας. Η συνιστώμενη θεραπεία είναι 28 ημέρες. Οι γιατροί συνιστούν την επανάληψη της θεραπείας μετά από 2-3 μήνες για πρόληψη.

Πορεία θεραπείας

Όρος Εφέ
Εβδομάδα 1 Η κρέμα απομακρύνει τη φλεγμονή, τον κνησμό, την απολέπιση και τις πλάκες.
Εβδομάδα 2 Η διαδικασία αναγέννησης κατεστραμμένου ιστού ξεκινά λόγω της ομαλοποίησης του κύκλου κυτταρικής διαίρεσης.
Εβδομάδα 3 Το pH του σώματος είναι κανονικοποιημένο, ο τόνος του δέρματος αυξάνεται. Το δέρμα γίνεται σταθερό και ελαστικό.
Εβδομάδα 4 Εάν κάνετε δίαιτα, η ασθένεια δεν θα επιδεινωθεί.

Σημειώσεις εφαρμογής

Δρ. Το DERM ενδείκνυται για τη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας ψωρίασης. Το φάρμακο μειώνει τη φλεγμονή, μειώνει τον κνησμό και επιβραδύνει την παραγωγή κυττάρων. Τύποι ψωρίασης για τους οποίους συνιστάται η κρέμα:

  • Η ψωρίαση της πλάκας είναι μια ξηρή ερυθρότητα του δέρματος που είναι γνωστή ως ασημένιες πλάκες.
  • Ψωρίαση του εντέρου - Η ψωρίαση του εντέρου προκαλεί μικρά (λιγότερο από 1 cm) έλκη σε σχήμα δακρύων στο στήθος, τα χέρια, τα πόδια και το τριχωτό της κεφαλής.
  • Αντίστροφη (κάμψη) ψωρίαση - εμφανίζεται σε πτυχές του δέρματος (π. χ. στις μασχάλες ή κάτω από το στήθος).

Δρ. Το DERM θα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στην πληγείσα περιοχή κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή όταν τα συμπτώματα εξαφανίζονται.

Αντενδείξεις

Το φάρμακο κατά της ψωρίασης Dr. Το DERM βασίζεται σε φυσικά υποαλλεργικά συστατικά και δεν προκαλεί παρενέργειες. Η χρήση του φαρμάκου δεν συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • εγκυμοσύνη;
  • Ηλικία των παιδιών.

Θα πρέπει να προσέχετε τη χρήση της κρέμας εάν υπάρχει έντονη αλλεργική αντίδραση στα συστατικά του φαρμάκου. Το φάρμακο έχει περάσει όλες τις φάσεις των κλινικών δοκιμών υπό εργαστηριακές συνθήκες στην Κύπρο.